wjrr58rm72l90pjs40qs_400x400

Vanuit mijn ervaringen als organisatieadviseur en als coach bij een coachorganisatie heb ik in 2007 als organisatiecoach de Werkplaats voor leiderschap opgericht. Een coachende aanpak van organisatieverandering, waarin veel aandacht is voor de beweging van onderop.

Ik geniet ervan om veranderingen in organisaties te begeleiden waarin de nadruk ligt op het vergroten van eigenaarschap en zelforganisatie. Mijn toegevoegde waarde is het grootst als ik teams en hun leiders begeleid om systemen en processen te vereenvoudigen. In combinatie met een grotere regelruimte kunnen professionals zelf meer verantwoordelijkheid nemen voor hun taken.

Het persoonlijk leiderschap van leidinggevenden en professionals versterken, daar besteed ik de meeste tijd aan. Bewust zijn van het eigen leiderschap (en de effecten hiervan) is onmisbaar om mensen meer eigenaar te laten zijn van hun werk.

Naast team- en organisatiecaching coach ik ook individuele medewerkers op hun persoonlijk leiderschap bij werkgerelateerde vragen of bij thema’s die zij in hun leven tegen komen.

De afgelopen 3 jaar ben ik naast teamcoach ook ruim 2 jaar Manager Zorg&Welzijn geweest in de ouderenzorg. Vanuit deze ervaring begeleid ik zorgorganisaties bij het verbeteren en vereenvoudigen van hun processen. Daarnaast adviseer ik zorgorganisaties en investeerders bij het ontwikkelen van nieuwe woonzorgconcepten voor senioren.

 

Opleidingen: https://nl.linkedin.com/in/josvanjaarsveld

Ervaring

  • Ontwikkelen en begeleiden trajecten (persoonlijk) leiderschap

  • Begeleiden organisatieverandering

  • Individuele en teamcoaching

  • Werken vanuit systemisch perspectief

  • Ontwikkelen en begeleiden van zelforganisatie in organisaties

Vaardigheden

Verbinden en integreren
Werken vanuit de bedoeling
Ruimte geven
Vereenvoudigen en back tot basics
Initiëren

Opdrachtgevers

Nijenrode Business University
Leger des Heils
MBO
rocvf
VRH
Middin
ID college
Entrea
Countus
vrmwb
VRR
ABN AMRO