Jeroen_500_DODD-030_2

Ik ben een optimistische aanpakker. In mijn werk kom ik tot resultaten door mensen en ideeën samen te brengen. “Opgevoed” als leidinggevende bij Ahold (1994-2004) heb ik geleerd praktisch en resultaatgericht te denken.

Vanaf 2004 ben ik vooral in een rol als raadgever, adviseur of coach van betekenis geweest. Klanten typeren mij in deze rol vooral als “in beweging brenger” en verbinder. Ik ben gedurende de afgelopen 10 jaar overigens ook blijven leidinggeven (op interimbasis). Ik heb de afgelopen 4 jaar ruime ervaring opgedaan met enkele grotere trajecten leiderschapsversterking en cultuurontwikkeling bij een aantal Veiligheidsregio’s. Het afgelopen jaar ben ik als projectleider verantwoordelijk voor een groot cultuur- en leiderschapsprogramma bij MIDDIN, een zorginstelling in Zuid-west Nederland.

Het best kom ik tot mijn recht in een rol waar zaken moeten worden opgestart of “opgefrist”.

Ik breng beweging en werk altijd vanuit waarderende principes. De grootste voldoening haal ik uit het feit dat mensen elkaar oprecht zien en ontmoeten vanuit ieders unieke talenten. In grotere cultuur- en leiderschapsprogramma’s houd ik van leren door te doen.

Referenties voor zowel interim-leidinggevende als organisatiecoach/veranderkundige of trainer/coachrollen zijn op aanvraag beschikbaar.