Individuele coaching

Ieder heeft recht op een plek en is verantwoordelijk voor het eigen aandeel in het geheel. Van betekenis zijn in het werk en je eigenaar voelen van je taak en relaties vormen het uitgangspunt van individuele coaching. Ik begeleid je in het onderzoeken van je eigen patronen waarin je stagnatie ervaart en leer je experimenteren met ander gedrag en overtuigingen. Ik stimuleer je om je kwaliteiten in het licht te zetten. En ik werk met je schaduwzijden waar je veel leerpotentieel uit kunt halen om effectiever te zijn. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Neem dan contact met mij op

Individuele coaching voor mannen

Als man kom je op je levenspad thema’s tegen waar je niet altijd antwoord op hebt. Thema’s die bijvoorbeeld gaan over uiten van je gevoelens, aangaan en onderhouden van vriendschappen en relaties of het geven van betekenis aan je leven en werk. Vaak aarzelen mannen in het delen van dit soort thema’s in hun vriendengroep of in hun sportteam. Maar de behoefte aan antwoord op deze thema’s blijft.

Wil jij meer balans in je kracht en kwetsbaarheid creëren? Wil jij je verbonden blijven voelen met je vrienden? En wil je leren om gaan met veranderingen in je leven en geïnspireerd blijven in je werk? Kortom, wil jij ook je mannenkracht een boost geven?

Dan is het tijd om je verlangen om te zetten en actie te ondernemen.

Als coach voor mannen begeleid ik je in het vinden van je antwoorden op jouw vragen rondom man-zijn. In mijn begeleiding gids ik je, daag ik je uit en confronteer je op respectvolle wijze met als doel de mannenkracht in jou te ontwikkelen.

Mijn ervaring als coach voor mannen

Ik ben vader van twee zonen en woon in Utrecht. Mijn zonen wonen sinds enkele jaren op zichzelf en met mijn partner ben ik een nieuwe levensfase ingestapt.

Ik coach sinds 2003 medewerkers en in organisaties op hun persoonlijk leiderschap en ontwikkeling. Ook coach ik teams en begeleid organisaties bij veranderingsprocessen.

Sinds 7 jaar ben ik zelf lid van een mannengroep. Dit is een groep waarin we met elkaar zaken kunnen delen en onderzoeken die we tegen komen als man in onze relaties, werk en met onze vrienden.

Ik ben nu 5 jaar gids bij de Werkplaats voor Mannen. De Werkplaats voor Mannen is een plek voor mannen, waar we met groepen werken aan vragen die je als man tegenkomt. Samen met andere mannen deel, verken en onderzoek je om zo antwoorden te vinden op jou vragen.