In de Werkplaats en tijdens ‘in the job’-coaching leer je hoe je op een gezonde manier omgaat met voortdurende verandering in je werk én afgestemd blijft op de organisatiebedoeling. Dat is een hartzaak!

“Het hart is het enige managementinstrument dat altijd klopt.”


Een natuurlijk leider is niet zozeer het hoofd, maar veel meer het hart van de organisatie. Hij staat in verbinding met zichzelf, zijn medewerkers en de buitenwereld. Een natuurlijk leider heeft oog voor het grotere geheel en stuurt meer vanuit de bedoeling: de bijdrage die een leider als persoon voor de organisatie wil leveren.

 

Een natuurlijk leider kent zijn kwaliteiten en beperkingen. Hij is open, authentiek en transparant en is daardoor benaderbaar en betrouwbaar. Hij straalt zelfvertrouwen uit en weet het beste uit anderen te halen.

Natuurlijk leiderschap is afgestemd op de kwaliteiten, de focus en het ideaal van de leider. Hij leeft voor vanuit zijn leidende principes. Door zijn gepassioneerde en inspirerende houding volgen mensen hem van nature en hij leeft daarmee leiderschap voor aan zijn medewerkers.

 

De Werkplaats voor leiderschap begeleidt leidinggevenden in hun natuurlijk leiderschap. Zij leren in de Werkplaats om hun wendbaarheid te verhogen én afgestemd te blijven op de eigen doelen.

Visie op persoonlijke ontwikkeling

Werken vanuit leidende principes